Skip to content

Scholen blijven langer dicht!

Beste ouders/verzorgers,

Het Outbreak Management Team, het crisisteam van de regering heeft zojuist besloten dat de scholen gesloten blijven tot de meivakantie. Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam volgt uiteraard dit besluit op. Dat betekent dat de scholen van Kind en Onderwijs Rotterdam door zullen gaan met het geven van onderwijs op afstand.

In de afgelopen weken hebben onze leerlingen, ouders en leerkrachten laten zien wat ze in huis hebben: creativiteit, toewijding en wendbaarheid. Iedereen heeft er vanuit zijn kennis en ervaring voor gezorgd dat het onderwijs door kan gaan. Ook de komende tijd zetten we met elkaar onze schouders er weer onder.

Inmiddels hebben bijna alle kinderen toegang tot digitale middelen, onder meer dankzij de gulle donatie van stichting De Verre Bergen en Coolblue. Dankzij hen krijgen wij 300 laptops in bruikleen. Verder doen we er alles aan om goed en zorgvuldig contact te houden met onze leerlingen. Ook werken we er intensief aan om te zorgen dat de kinderen zo goed mogelijk kunnen blijven leren. Als u tips hebt, horen we die weer graag van u.

Deze periode vraag veel flexibiliteit van iedereen. We wensen veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere tijd.

Met vriendelijke groet,

 

Rolf van den Berg

Voorzitter College van Bestuur

Back To Top