Skip to content

Vacature Kinderopvang Peuter&Co Locatie Prinses Julianaschool

Waar kom je te werken?

Het gaat om een combinatiefunctie van 3 ochtenden bij peuterschool Noen Schommelstraat en 3 middagen bij de nog op te zetten BSO Prinses Juliana.

Peuterschool Noen

Peuterschool Noen Schommelstraat van Peuter&Co werkt samen met peuterschool Noen Paradijsplein en de islamitische basisschool Noen.

BSO Prinses Juliana

BSO Prinses Juliana is gehuisvest in de buurtschool Prinses Juliana. Binnen het gebouw komen peuteropvang, de basisschool en de BSO van KindeRdam samen onder één dak. In onze samenwerking vinden we het belangrijk dat kinderen van en met elkaar kunnen leren. Opvang en onderwijs sluiten daarom goed op elkaar aan. We werken vanuit één visie en werken met een doorgaande leerlijn. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van dezelfde methodes. In de praktijk spelen en werken we dus ook veel samen.

Wij zijn op zoek naar een medewerker die het leuk vindt om een kleinschalige BSO op te zetten met voorschoolse en naschoolse opvang. Je moet dus zeker zelfstandig kunnen werken. Peuterschool Noen en BSO Prinses Juliana liggen op loopafstand van elkaar zodat de functies goed te combineren zijn.

Jouw talenten

 • Je bent verantwoordelijk voor de peuterschool met kinderen van 2 tot 4 jaar en de naschoolse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdsgroep van 4 – 12 jaar. Samen met je collega’s zorg je voor een omgeving waarin kinderen zich veilig en fijn voelen.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je zorgt elke dag voor een warm welkom en je vindt het leuk om het contact met ouders te onderhouden.
 • Je verstaat de kunst om kinderen uit te dagen hun talenten te ontdekken en te ontplooien. En je helpt hen graag vaardigheden te ontwikkelen die belangrijk zijn voor hun toekomst. Jouw creatieve, kunstzinnige en/of technische vaardigheden komen daarbij goed van pas.
 • Je weet van aanpakken. Onze locatie is in de opstartfase en er moet nog veel ontwikkeld worden. Een baan voor een echte pionier dus, die graag meedenkt en de zaken zelf regelt.
 • Je houdt ervan zelfstandig te werken. Je vindt het geen probleem om meestal alleen de groep te runnen.

Wie zijn wij?

Wanneer je bij Peuter&Co komt werken, kom je in dienst bij KindeRdam Kinderopvang bv. Met onze ruim 950 pedagogisch medewerkers bieden we kinderen alle ruimte om de wereld te onderzoeken en te ontdekken, en hun talenten te ontplooien. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie en maken ons sterk voor kwalitatieve kinderopvang voor álle kinderen: of het nu om de peuterschool gaat, dagopvang of buitenschoolse opvang. Daarom hebben wij het liever over kindontwikkeling.

We laten ons inspireren door onze waarden: ontwikkelen, verbinden en betekenisvol zijn. Als collega krijg je bij ons veel interne ontwikkelkansen en bouw je waardevolle relaties op met collega’s, ouders en kinderen. Je bent iedere dag betekenisvol bezig en verrijkt het leven van anderen én jezelf. Zo bouwen we samen aan een kansrijke toekomst voor kinderen, en aan jouw toekomst als collega bij onze organisatie.

Wij vragen

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis over jonge kinderen, ontwikkelingsstimulering en ouderbetrokkenheid. Een zelfstandig, flexibel, enthousiast en vooral heel erg leuk mens.
 • Relevante werkervaring vinden we heel fijn. Heb je die niet? Dan helpen we je graag op weg.

En verder

 • Voor de locatie zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die in ieder geval op woensdag en vrijdag beschikbaar is.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Een afgeronde relevante mbo opleiding, minimaal op niveau 3.
 • Een taalniveau op 3F niveau.

Wij bieden

 • Salaris tussen de € 2.539 en € 3.489 bruto per maand (o.b.v. fulltime (36 uur per week) en excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 3%). Het salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.
 • Bij ons kun je je blijven ontwikkelen, ook buiten je eigen vakgebied. We hebben een online leerplatform waarmee je toegang krijgt tot een groot aantal gratis online cursussen/trainingen over allerlei onderwerpen.
 • Glimlachen, knuffels, knutselwerkjes en gekke dansjes.

Trouwens

 • Je komt te werken op een vaste locatie van Peuter&Co tijdens de schoolweken. Tijdens de schoolvakanties is het mogelijk om hele dagen op BSO Prinses Juliana te werken.
 • We bieden je de ruimte om bepaalde taken flexibel in te kleden (je kunt zelf bedenken waar en wanneer je ze doet).
 • We zijn gericht op talentontwikkeling: wij voeren geen beoordelingsgesprekken, maar talentgesprekken, dus jij staat bij ons centraal.

Solliciteer eenvoudig

Wil jij aan de slag als pedagogisch medewerker bij peuterschool Noen Schommelstraat en BSO Prinses Juliana? Solliciteer dan direct!

 

 

Met vriendelijke groet,

Esther van Wagtendonk | Gebiedsmanager Blijdorp en Liskwartier

Werkdagen: maandag t/m donderdag                                                 

Bezoekadres
Schiekade 34

3032 AJ Rotterdam

M   06 44081126

E    e.vanwagtendonk@kinderdam.nl

W  www.hefgroep-kinderdam.nl  

Back To Top